Rynkbehandling Stockholm, Göteborg – utjämning av rynkor, veck & fina linjer

Nu erbjuder vi även Rynkbehandling i Halmstad, Partille & Gävle

Info om rynkbehandling

Injektionsbehandling
Pris från: 2 000 SEK Samtliga priser

Rynkbehandling

Vid behandling av rynkor används ett muskelavslappnande medel som gör att nervimpulser till ansiktsmusklerna hindras och rynkor slätas ut. Metoden är välbeprövad och ger mycket goda resultat för utjämning av rynkor, veck och fina linjer. Läkemedlet kan också användas vid besvärande arm- och handsvettningar samt migrän.

Rynkbehandlingen är effektiv mot

Rynkor och veck i pannan (argrynkan), linjer i yttre ögonvrån (kråksparkar), neddragna mungipor, rynkor på halsen, arm- och handsvettningar samt migrän.

Anti-rynkbehandling – Hur går det till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal där du får spänna den ansiktsmuskulatur vi ska behandla. 

Behövs det bedövning?

En rynkbehandling går oftast fint utan bedövning då kanylen som används är väldigt tunn och fin. Muskelavslappnande medel injiceras i de muskler som din injektionsbehandlare har märkt ut.

När ser man resultat?

Efter cirka 3-5 dagar börjar du se effekt av behandling.

Före- & efterbilder på rynkbehandlingar

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på olika rynkbehandlingar utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Före rynkbehandling Resultat efter rynkbehandling
Före behandling av arga rynkan Resultat efter behandling av argrynka

Finns där några biverkningar?

Biverkningar som kan förekomma är svullnad, ömhet och lätt rodnad vid insticksställena, dessa lägger sig vanligtvis inom cirka 30 min efter behandling. Tyngdkänsla över panna och ögonbryn kan uppkomma efter behandlingen, detta brukar släppa inom 2 veckor.

Andra biverkningar med muskelavslappnande medel är mycket ovanligt. Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller blåmärken som övergår inom några dagar. Vissa patienter upplever en lätt rodnad första dygnet, men de flesta påverkas inte alls av behandlingen.

injektion med muskelavslappnande medel under en rynkbehandling på en manlig patient

Behandling mot rynkor ger snabbt resultat

Resultatet av en behandling mot rynkor syns inom en vecka och varar i upp till sex månader. Därefter bör du upprepa behandlingen om du önskar ett varaktigt resultat.

“Superfin klinik och duktig personal! Jag blev väl omhändertagen av de jag mötte. Allt var verkligen perfekt. Rekommenderas starkt!”

Anonym kund från kliniken i Stockholm

Vanliga frågor om rynkbehandlingar

Metoden är välbeprövad, läkemedlet är godkänt och har använts i många år för medicinsk behandling. Under senare år har medlet blivit alltmer använt för kosmetiska och estetiska behandlingar.

Om du är gravid eller ammar får du inte behandlas med läkemedlet som används. Du får heller inte behandlas om du har ALS, Myastenia Gravis (muskelsjukdom) eller har kända allergiska reaktioner mot något av de ämnen som finns i medlet.

Det beror på vilken ansiktsbehandling det gäller. Ska du göra en dermapenbehandling bör du vänta två veckor före och efter rynkbehandlingen. Fråga oss innan du bokar.

Tack vare den muskelavslappnande effekt som medlet har, kan medlet förebygga rynkor. Men det förutsätter att man startar rynkbehandlingen i yngre år d.v.s. innan man hunnit aktivera sin ansiktsmuskulatur.

Senaste inlägget om behandling av rynkor

Värdefulla tips och allt det senaste inom rynkbehandlingar.

Injektionsbehandlingar relaterade till rynkbehandling

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en Rynkbehandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av rynkor.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!