070-486 20 75

DERMAPEN 4 – räddningen för hyn efter sommaren

I veckans blogginlägg skriver vi om en av våra mest populära behandlingar, Dermapen 4. Varför just denna behandling är perfekt efter sommaren.
Rädda hyn efter sommaren med Dermapen 4 hos MyBeauty Clinic

Hej alla fina kunder och besökare! Nu när sommaren börjar gå mot sitt slut känner nog många igen sig att man vill ta lite nya tag! Under sommarmånaderna känner man sig fräschare och finare med lite färg men oftast när solen lagt sig framåt hösten upptäcker man skadorna solen kan ha orsakat. Ojämn hudton, orenheter, torr och glåmig hud är några av alla påföljder. Men i höstens anda så är Microneedling med Dermapen 4 en fantastisk behandling som kunderna hos oss älskar.

Vad är Microneedling?

Microneedling är en djupgående behandling som med hjälp av supertunna nålar gör små mikroskopiska nålstick i huden. Detta för att förbättra hudstrukturen, stimulera nytt kollagen minska porstorlek, jämna ut acneärr, och hudtonen. Nybildning och stimulans av kollagen gör behandlingen till en hudföryngrande behandling där huden blir fastare. Som bonus jobbar den även på linjer och rynkor. Man märker även av en klarare hudton och finare lyster. Microneedling utförs som en kurbehandling om 3-6 behandlingar med ett intervall på 2-8v.

Hos oss på MyBeauty Clinic jobbar vi med Dermapen 4 som är den senaste utrustningen på marknaden. Den är effektivare, snabbare och mer avancerad än sina föregångare. Lyckligtvis leder det till mer komfortabla behandlingar och snabbare resultat. På våra kliniker skräddarsyr vi denna behandling för dig, detta för att maximera resultatet. Vi börjar med en hudanalys där vi tillsammans med kunden pratar om mål och bedömer hudens tillstånd, vart vi ska lägga fokus och därefter gör en behandlingsplan. Vi lägger till en anpassad kemisk peeling för att preppa huden inför behandlingen. Då får vi bort torra och döda hudceller och på så sätt gör vi behandlingen ännu mer effektiv. Vi jobbar med fina peels från Mesoestetic som är ett prisbelönt, globalt företag inom hudvård och estetisk medicin just känt för sina kemiska peeling och vitamin-cocktails. Under behandlingen slussas specifika serum ner i huden och avslutas med en skön lugnande mask.

Nedan kan ni läsa vad Linda Cejku tycker om sin Dermapen kur på sitt besök hos oss på MyBeauty Clinic.

Varför valde du en Dermapen 4 kur?

Linda Cejku är kund på MyBeauty Clinic Halmstad som genomfört en Dermapen 4 kur.

Jag har sedan tonåren kämpat med dålig och stressad hy. Detta har fått mig att må så dåligt då jag testat alla möjliga hudvårdsprodukter som bara slutat med att det blivit värre. Jag fick även antibiotika utskrivet av en hudläkare men även det gjorde det värre. Hade återkommande finnar/bölder som alltid kom tillbaka på samma ställe. Jag genomförde då en skräddarsydd Dermapen 4 kur av hudterapeut Ida Haugen På MyBeauty Clinic Halmstad. Där fick jag utföra tre behandlingar samt en avslutning med kemisk peeling. I samband med detta använder jag deras hudvårdsprodukter från iS Clinical. Jag har ALDRIG någonsin haft så bra hud som jag har nu. Ren, mindre porer, inga finnar och en väldigt jämn hudton. Äntligen hittade jag något som gav resultat.

Så om du känner att din hy är påväg in i höstmörkret, att du länge letat efter en räddning för till exempel din acne, orenheter eller glåmig hud, kom gärna in på en konsultation så sätter vi upp en kur för just dig!

Dela på Facebook
Tweeta inlägget
Dela på LinkedIn
MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva injektionsbehandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av våra senaste inlägg!

Kort om MyBeauty Clinic

mybeauty-clinic-thumbnail

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av vårt senaste!

Följ med oss på Facebook

Följ med oss på Instagram

Senaste inläggen

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.