070-486 20 75

Vår & sommarsäsongens hetaste behandlingar

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.
MyBeauty Clinic klinik

Hej alla härliga kunder och nya besökare,

Det är viktigt att utföra rätt behandlingar kombinerat med rätt hudvård för hemmabruk. Vi på kliniken jobbar med iS Clinical som är ett FDA godkänt märke som är framtaget i USA. iS Clinical innehåller botaniska ingredienser och är ett välbeprövat märke som även används i samband med hudcancer för att stärka huden.

Rekommenderade behandlingar för att stärka huden är Dermapen. Vi har valt att arbeta med Dermapen4, den senaste pennan på marknaden. Dermapen4 arbetar på att jämna ut hudtonen genom att minska pigmentfläckar, reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor, minska ärr, minska porer, öka din lyster samt stärka huden. Dermapen4 är en behandling att investera i året runt men framförallt nu under våren.

Behandlingar som är perfekta till sommaren

I takt med att temperaturen stiger i vårt vackra Sverige så närmar sig också bad och solsemestrar. För många så är inte detta alltid en trevlig upplevelse. Har du genant hårväxt, svettproblem eller några oönskade extra centimeter runt midjan så kan vi på MyBeauty Clinic hjälpa dig med detta som är lite av en tabu i samhället att tala om. Hur vanligt detta än är så diskuteras det inte, men vi kan försäkra dig om att vi behandlar många med denna problematik. Cellox20 är en blandning av en traditionell IPL och laser.Cellox20 är marknadens snabbaste system för permanent hårborttagning. I Sverige har varje enhet testats av svenska specialister för högsta möjliga kvalitetssäkring. Behandlingen är revolutionerande då den även går att utföra på mörkade hud typer än innan, enda upp till Fitz Patric 6.

Svettbehandling med toxin kan låta otäckt i mångas öron men är en fantastisk behandling för svettproblematik. Genom den senaste tekniken inom injektionsbehandlingar kan vi på Mybeauty Clinic nu hjälpa dig som lider av Hyperhidros eller dig som bara önskar bli av med dina svettningar i armhålan genom att injicera toxin i området. Toxin (btx) förhindrar sedan nerverna i det behandlade området att signalera till svettkörteln vilket leder till att du som patient blir av med dina svettningar under en period. Hur länge behandlingen har god effekt är helt individuellt men det kan vara allt från 2 månader till 6 månader.

När du som kund pratat med din behandlare och din behandlare rengjort området som ska behandlas så injiceras btx på flera ställen i hudområdet i armhålan. Det gör inte speciellt ont utan känns mer som ett myggbett eller små stick i huden. Behandlingen tar ca 30–45 minuter. (på grund av infektionsrisken skall man inte raka sig i armhålan samma dag som man injicerar.)

Verjú smarta laserteknik för minskad omkrets

Verjú är en innovativ laserteknik som effektivt behandlar och definierar kroppens konturer, helt utan kirurgi. Metoden gör det möjligt att behandla celluliter, reducera fett och minska omkretsen på olika områden som midja, haka, höfter och lår.
En behandling tar mellan 40–75 minuter beroende på om det är första behandlingen och beroende på vilken kroppsdel man behandlar. Proceduren är inte bara snabb utan också smärtfri, helt utan nålar och snitt. Du ligger stilla och låter verjún verka på det önskade området.

Behandlingen ger omedelbar skillnad på omkrets då kroppsfett reduceras direkt. Vi mäter alltid för att säkerställa detta.Rekommenderat är att alltid utföra en kur för ett långvarigt resultat.

Dela på Facebook
Tweeta inlägget
Dela på LinkedIn
MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva injektionsbehandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av våra senaste inlägg!

Kort om MyBeauty Clinic

mybeauty-clinic-thumbnail

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av vårt senaste!

Följ med oss på Facebook

Följ med oss på Instagram

Senaste inläggen

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.