070-486 20 75

MiraDry, bli svett & luktfri under armarna!

Precis, du läste rätt! Med MiraDry elemineras dina svettkörtlar permanent vilken gör att du inte kommer svettas även vid träning eller värme.
miradry svett & luktfri under armarna
Tänk att du kan bli både svettfri och doftfri under armarna för resten av ditt liv, på bara en behandling. Precis, du läste rätt! Med MiraDry elemineras dina svettkörtlar permanent vilken gör att du inte kommer svettas även vid träning eller värme.

Vem passar MiraDry för?

Detta är en behandling som passar alla människor! Har du ett aktivt jobb? Har du ett jobb som innefattar kunder och att knyta kontakter? Du kanske står på scen ofta eller håller i föreläsningar? Det finns många anledningar att älska MiraDry. Alla vet hur självmedveten och osäker man blir i sociala sammanhang när deodoranten eller antiperspiranten sviker. Tänk att aldrig mer känna den där alltför bekanta doften under armarna eller se den där blöta ringen igen. För våra kunder som lider av hyperhidros, överdriven svettning, kommer denna behandling att vara revolutionerande. Tidigare innebar behandling för detta tillstånd att du måste varje 3 – 6 månader injicera muskelavslappnande medel för att få symtomlindring. Med MiraDry får du permanenta resultat direkt efter en behandling. Det låter för bra för att vara sant, eller hur? MiraDry använder sig av mikrovågor som genom värme förstör svettkörtlarna under armarna. Då kanske du tänker ”är det verkligen säkert att förstöra svettkörtlarna”? Ja, detta är en säker metod. Svettkörtlarnas funktion är kroppens egna nedkylningssystem när vi bli varma. Svettkörtlar återfinns i huden och körtlarna under armarna representerar en ytterst liten del av alla körtlar som finns i kroppen. Detta genererar därför ingen påverkan av kroppsfunktionen i och med att det är en så liten del av alla svettkörtlar vi behandlar.

Bli fri från svett under armarna med MiraDry

MiraDry kommer från USA och är FDA-godkänd och CE-märkt i Europa. Den är väl beprövad och över 30 000 behandlingar har utförts idag. För att göra  behandlingen så bekväm som möjligt för dig som kund kommer du bli bedövad innan start, detta gör att du knappt känner av behandlingen. Givetvis beroende på vilket yrke du har kan du gå till jobbet redan nästa dag om det inte är alltför fysiskt ansträngande. Har du frågor eller är nyfiken på MiraDry? Boka en konsultation hos någon av våra injektionsbehandlare i Göteborg.
Dela på Facebook
Tweeta inlägget
Dela på LinkedIn
MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva injektionsbehandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av våra senaste inlägg!

Kort om MyBeauty Clinic

mybeauty-clinic-thumbnail

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av vårt senaste!

Följ med oss på Facebook

Följ med oss på Instagram

Senaste inläggen

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.