MyBeauty Academy

Coralie Hamilton

Titel: Hudterapeut

Certifikat & utbildning: Certificat D ́aptitude profesionnelle samt Brevet technicien supérieur d ́esthétique et de Cosmétologie

Coralie är hudterapeut och specialiserad inom medicinsk hudvård. Hon har varit yrkesverksam sedan 1996 och arbetat i Paris, Stockholm, Göteborg och London med ansvarsområden som klinikchef, butikschef, behandlingsansvarig, personalansvarig och produktansvarig.

Arbetsuppgifter

I rollen som hudterapeut utför Coralie olika sorters skönhetsbehandlingar. Hon är även produktansvarig hos oss på MyBeauty Clinic. Dessutom jobbar hon som koordinator på Mybeauty Academy där hon hjälper till med varierande uppgifter.

Målsättning

Coralie har som målsättning att hjälpa sina kunder att uppnå det resultat de önskar. Detta gör hon genom att erbjuda skräddarsydda kombinationsbehandlingar och behovsanpassade produktrekommendationer.

Lär känna Coralie

Coralie är uppvuxen på Lidingö och har ända sedan barnsben varit intresserad av skönhet och hälsa. På sin fritid jobbar hon med en egen naturlig hudvårdslinje, tränar hot yoga och umgås med vänner, hund och familj.

“Skönhet och hälsa är mitt stora intresse i livet. Jag är passionerad av mitt yrke och arbetar helhjärtat för att hjälpa mina kunder att uppnå sina mål.”

– Coralie Hamilton

Populära behandlingar

Samtliga

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken.

Läs mer om vår kundförsäkring