MyBeauty Academy

Kropp

Forma och framhäv kroppens konturer

Kropp

På MyBeauty Clinic erbjuder vi flera behandlingar för dig och din kropp. Oavsett om du vill korrigera ett ärr, strama upp din hud, ta bort oönskat hår eller tighta till ett specifikt område. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom nya behandlingsmetoder och erbjuder alltid det senaste inom medicinsk hudvård. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi en konsultation.Pokalbio pabaiga

Certifierade experter

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet i branschen och noga precision i arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vi jobbar på MyBeauty

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Rätt behandling för dig

På MyBeauty Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med dig själv. Därför är vi noga med att vara tillmötesgående och flexibla. Detta syns inte bara i vårt sätt att bemöta våra kunder, utan också i vårt breda behandlingsutbud. Hos oss finns något för alla. Oavsett om det är en mindre behandling eller ett större ingrepp du önskar för att ge dig en känsla av välbefinnande.

Med erfarenhet vet vi att alla inte är helt säkra på vilken behandlingsmetod som är bäst för just dem. Ingen fara. Alla våra behandlingar inleds med ett samtal, där du får träffa en av certifierade behandlare. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.