MyBeauty Academy

Ansikte

Förfina/framhäv ansiktets vackra drag

Ansikte

MyBeauty Clinic erbjuder vi ansiktsbehandlingar för dig och dina unika behov. Oavsett om det är ansiktskonturering, rynkbehandling eller läppförstoring du önskar för att ge ditt utseende ett extra lyft. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi en konsultation.

Certifierade experter

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet i branschen och noga precision i arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vi jobbar på MyBeauty

Behandling, eller konsultation?

Tillsammans går vi igenom dina önskemål. Därefter planerar och bokar vi din behandling. Konsultationskostnaden dras självklart av om du väljer att utföra din behandling.

Rätt behandling för dig

På MyBeauty Clinic vill vi att du ska känna dig nöjd och trygg med dig själv. Därför är vi noga med att vara tillmötesgående och flexibla. Detta syns inte bara i vårt sätt att bemöta våra kunder, utan också i vårt breda behandlingsutbud. Hos oss finns något för alla. Oavsett om det är en klassisk ansiktsbehandling, en injektionsbehandling eller en kombination av flera behandlingar som behövs för att ge dig en känsla av välbefinnande.

Med erfarenhet vet vi att alla kunder inte är helt säkra på vilken behandlingsmetod som är bäst för just dem. Ingen fara. Alla våra behandlingar inleds med ett samtal, där du får träffa en av certifierade behandlare. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.