070-486 20 75

Konturera ansiktet med fillers!

Du kanske har börjat se tidigare ålderstecken och ett mer insjunket utseende om kinderna. Du kanske har asymmetrier där höger ansiktshalva skiljer sig från vänster ansiktshalva. Läs då detta!
före efterbild fillers Dina

Välkommen tillbaka till MyBeauty bloggen! I dagens inlägg kommer vi prata om
behandlingar där vi med fillers kan skulptera ansiktet, även kallat ansiktskonturering.

När vet jag om fillers passar för mig?

Du kanske har börjat se tidigare ålderstecken och ett mer insjunket utseende om kinderna. Du kanske har asymmetrier där höger ansiktshalva skiljer sig från vänster ansiktshalva. Eventuellt önskar du att markera dina ansiktsdrag med en tydligare käklinje. Du kanske har gått ner i vikt och tappat volym i ansiktet. Möjligheterna med fillers är många och genom att injicera volym i områden där vi har volymförlust, antingen pga ålder, asymmetrier eller genetik, kan vi skapa mer harmoni i ansiktet, jämna ut huden och återskapa strukturer.

Vid ansiktskonturering krävs det ofta mer än 1 milliliter filler. Precis hur många milliliter filler som kommer att krävs är svårt att avgöra i förväg och självklart upp till dig som kund och dina förväntningar. Förutsättningarna för en behandling, som vid alla injektionsbehandlingar, är olika från person till person och varierar till följd av just din hudkvalité och omfång av volymförlust. Därav varierar även antalet milliliter, även om det är samma behandling, från person till person. Det är alltid bra att ni har en bild på det resultat ni eftersträvar, dock kan det vara svårt att återskapa just det resultatet på en annan kund med andra förutsättningar med samma antal milliliter.

Hur ser en behandling med fillers ut?

Vanligaste behandling när vi utför ansiktskonturering är kindben och käklinjen. Denna behandling har på senaste år, tack vare diverse influensers, blivit allt mer frekvent bland er kunder. Vem vill inte ha ett par höga fina kindben? När vi behandlar kindbenen kan vi ibland även vilja behandla din främre kind, äpplet. Detta området sträcker sig från ligamentet under ögonen ner till din nasolabialfåra. Detta för att få mer dimensioner av ansiktet och mjuka upp formen. Vid käklinjen behandlas ofta hela området från hakan till käkvinkeln. Vissa kunder har så kallade pre-jowls, eller hamsterpåsar. Är hudkvalitén fin och vi har en bra spänst att jobba med kan vi genom att injicera fillers kring hamsterpåsen och runt hakan för att jämna ut dess intryck. Andra behandlingar vi utför när vi gör ansiktskonturering är fillers i tinningarna. En insjunkning i detta område brukar oftast vara åldersrelaterad men hos vissa yngre kunder genetiskt betingat.

Det var allt för idag! Är du nyfiken på ansiktskonturering med fillers eller har frågor kring behandling? Boka en kostnadsfri konsultation hos någon av våra injektionsbehandlare på våran hemsida.

Dela på Facebook
Tweeta inlägget
Dela på LinkedIn
MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva injektionsbehandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av våra senaste inlägg!

Kort om MyBeauty Clinic

mybeauty-clinic-thumbnail

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av vårt senaste!

Följ med oss på Facebook

Följ med oss på Instagram

Senaste inläggen

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.