070-486 20 75

iS Clinical

iS Clinical står för Innovative Skincare och är en klinisk hudvårdsserie. INNOVATIVE SKINCARE® har för avsikt att införliva denna högsta nivå av klinisk validering i alla sina produkter.
iS Clinical produkthylla

iS Clinicals filosofi i hudvård är att rengöra, behandla, återfukta och skydda huden. Alla dessa steg är nödvändiga för en fullständig hudvårdsrutin.

Sen är det självklart okej att börja smått med en rengöring och en återfuktade kräm, då har man tagit steget in i en ny värld av hudvård.

Den mest effektiva hudvården är den som blir av, inte den som står i badrumsskåpet.

Tips! Har du produkter som inte fungerar till ansiktet av olika anledningar? Släng dom inte! Hud har man överallt på kroppen, har man en produkt som inte fungerar bra för ansiktet så kan man alltid behandla dekolletage, knän, armbågar, händer eller fötter.

På så vis har du hudvård för alla delar på kroppen oavsett om det fungerade i ansiktet eller inte.

Dela på Facebook
Tweeta inlägget
Dela på LinkedIn
MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva injektionsbehandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av våra senaste inlägg!

Kort om MyBeauty Clinic

mybeauty-clinic-thumbnail

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av vårt senaste!

Följ med oss på Facebook

Följ med oss på Instagram

Senaste inläggen

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.