070-486 20 75

Öppningen i Stockholm

Den 28/11 slogs dörrarna upp till den nyrenoverade kliniken på Strandvägen 11 i Stockholm.
stockholms kliniken lounge

Den 28/11 slogs dörrarna upp till den nyrenoverade kliniken på Strandvägen 11 i Stockholm.

Kliniken är belägen i ett lugnt område nära till caféer, restauranger, transportbåtarna och vackra Djurgården. Inte allt för långt bort hittar du även övrig kollektivtrafik så att du enkelt kan hitta till oss. Klinikens öppningsevent blev en stor succé med alltifrån kunder till influensers. Det bjöds på uppvisning av diverse behandlingar, snittar och bubbel. Alla hade det trevligt, skrattade och var glada.

Hos oss på Mybeauty Clinic har vi handplockad personal med erfarenhet, hög utbildning, specialiteter samt certifiering i samtliga områden de utövar.

Vi ser fram emot att möta dig här på kliniken!

Dela på Facebook
Tweeta inlägget
Dela på LinkedIn
MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva injektionsbehandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av våra senaste inlägg!

Kort om MyBeauty Clinic

mybeauty-clinic-thumbnail

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi skriver om det senaste inom skönhetsvärlden men även om våra kliniker, erbjudanden och personal. Titta in då och då för att ta del av vårt senaste!

Följ med oss på Facebook

Följ med oss på Instagram

Senaste inläggen

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.